Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie : internationale Zeitschrift für Chemie, Biochemie, Mikrobiologie und Technologie der Lebensmittelverarbeitung.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0023-6438
- okł. : LWT Vol. 2, no. 1 (1969)
- okł. : Food Science+Technology Vol. 2, no. 1 (1969)
- okł. : Science+Technologie Alimentaire Vol. 2, no. 1 (1969)
- Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie Vol. 31, No. 7 (1998) [Parallel title]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Vol info | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.2 1969 Nr 1-3 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.3 1970 Nr 4 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.4 1971 Nr 2,5-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.5 1972 Nr 1,2,6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.6 1973 Nr 2,3,5-6 | Nie wypożycza się | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500051 III (Browse shelf(Opens below)) | Vol.7 1974 Nr 3,5 | Nie wypożycza się |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Od Vol. 29 (1996) zm. adresu wyd. : London : Academic Press.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Tekst w j. niem., franc.
Od Vol. 5 (1972) Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie.