Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Handbook of food analysis. Vol. 2, Residues and other food component analysis / ed. by Leo M. L. Nollet.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc ; 138Szczegóły wydania: New York ; Basel : Marcel Dekker, cop. 2004.Wydanie: 2nd ed., rev. and expandedOpis: S. XIII, [3], 879-1739 : il. ; 29 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 082475039X
  • 0824750373
NUKAT: zz2006783897Inne nry kontrolne: (OCoLC)749504562 Inny tytuł:
  • Residues and other food component analysis
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119844 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Vol. 2 1 Wypożyczono Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 02.01.2026 1000111301
Liczba zamówień: 0

S. red.: "The first ed. was publ. as the Handbook of food analysis: Vol. 1 and 2".

Bibliogr. przy rozdz.