Handbook of food analysis. Vol. 2, Residues and other food component analysis / ed. by Leo M. L. Nollet.
Rodzaj materiału:
TekstSerie: Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc ; 138Szczegóły wydania: New York ; Basel : Marcel Dekker, cop. 2004.Wydanie: 2nd ed., rev. and expandedOpis: S. XIII, [3], 879-1739 : il. ; 29 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 082475039X
- 0824750373
- Residues and other food component analysis
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 119844 III (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Vol. 2 | 1 | Wypożyczono Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 02.01.2026 | 1000111301 |
Liczba zamówień: 0
S. red.: "The first ed. was publ. as the Handbook of food analysis: Vol. 1 and 2".
Bibliogr. przy rozdz.
