Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Handbook of food products manufacturing. [Vol. 1], Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits and functional foods / edited by Y. H. Hui ; associate editors: R. C. Chandan [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Hoboken : Wiley-Interscience/A John Wiley & Sons, cop. 2007.Description: XVI, 1131 s. : il. ; 26 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9780470049648
  • 9780470125243
NUKAT: xx001164910Inne nry kontrolne: (OCoLC)750494533 Other title:
  • Principles, bakery, beverages, [...]
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 119861 III (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Checked out Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 31.10.2025 1000110792
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Hui, Yiu H.