Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Właściwości fizyczne żywności : praca zbiorowa / pod red. Zbigniewa Pałachy i Iwony Sitkiewicz ; aut.: Ewa Domian [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, cop. 2010.Description: 339, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788320437041
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 152145 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000113269
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000113117
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Żb 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000113061
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 35 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000110958
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 098835 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000110959
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwa, Biotechnologii i Dietetyki.