Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni / Zbigniew Prokopczuk.
Material type:
TextSeries: Polskie Tradycje KulinarnePublication details: Poznań : Olimp Media, 2011.Description: 139, [5] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788377070437
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132996 I (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000113222 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 43 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113107 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 30 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113043 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Indeks.
