Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Podstawy mikrobiologii żywności / Gunther Müller ; z jęz. niem. tł. Tadeusz Knaut.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1983.Description: 303 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320405106
Uniform titles:
  • Grundlagen der Lebensmittelmikrobiologie (pol.)
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 110957 II (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000108080
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Me 19 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000094512
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 110854 II (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000086779
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 054102 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000033261
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 053899 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000031304
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 053898 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000029312
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 053928 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000023859
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 053900 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000023421
Total holds: 0

Bibliogr. s. 280-[288]. Indeks.