Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1979.Description: 461, [1] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320400295
NUKAT: zz2006887084Inne nry kontrolne: (OCoLC)749791778 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 045773 (Browse shelf(Opens below)) 15 Available 1000053343
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 045787 (Browse shelf(Opens below)) 13 Available 1000040682
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 045786 (Browse shelf(Opens below)) 12 Available 1000040681
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 045771 (Browse shelf(Opens below)) 11 Available 1000037908
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 064970 (Browse shelf(Opens below)) 9 Available 1000026438
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 046754 (Browse shelf(Opens below)) 6 Available 1000025247
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 046368 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000023487
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności, pracowników naukowych, studentów.