Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.
Material type:
TextSeries: Biblioteczka Wiedzy o Żywieniu i ŻywnościPublication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytety Przyrodniczego, cop. 2010.Edition: Wyd. 3Description: 147, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605857
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152220 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000114499 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 13 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113564 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099209 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000113565 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Kc 19 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000113548 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113464 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099212 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000113465 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 148.
