Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Zdzisławy Libudzisz.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371605857
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152220 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000114499 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 13 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113564 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Me 14 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113565 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Kc 19 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000113548 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 12 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113464 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099212 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000113465 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WBiO Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 148.