Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 1, Podstawy technologii żywności / [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.] ; red.: Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Format-AB, 2010.Description: 360 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788389184351
Subject(s):
Total holds: 0

Na s. red.: podręcznik. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna. Rok dopuszczenia: 2010.

Bibliogr. przy rozdz.

Czarniecka-Skubina, Ewa.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 163390292
Nowak, Dorota
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.