Technologia żywności : praca zbiorowa. Cz. 1, Podstawy technologii żywności / [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.] ; red.: Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788389184351
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152215 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 10 | Available | 1000114494 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 43/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113573 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 44/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000113574 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 05/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000113405 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099140 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 2 | Available | 1000113406 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099141 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 3 | Available | 1000113407 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099142 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 4 | Available | 1000113408 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099143 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 5 | Available | 1000113409 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099144 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 6 | Available | 1000113410 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 099145 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 7 | Available | 1000113411 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na s. red.: podręcznik. Typ szkoły: technikum i szkoła policealna. Rok dopuszczenia: 2010.
Bibliogr. przy rozdz.