Ćwiczenia z technologii żywności - technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: A. Brudzyński et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300017739
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109698 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000105989 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109697 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000105990 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 054340 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000024559 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.