Studia nad brązowieniem nieenzymatycznym i kształtowaniem cech smakowo-zapachowych w warunkach modelowych i w mięsie pieczonym / Elżbieta Biller.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375833133
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 36 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141183 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500526 II (387) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000112809 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 119-133.
Streszcz. ang.