Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376415048
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 152861 II (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000119686 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 34 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000115959 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0100395 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000115977 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0100396 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000115978 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000115979 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 369-377.
Dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego.