Baner ze zdjęciem biblioteki
Okładka NUKAT
Okładka NUKAT

Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Difin, 2011.Description: 389 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376415048
Subject(s): Online resources:

Bibliogr. s. 369-377.

Dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego.

Wiśniewska, Małgorzata
  • Field of activity: Zarządzanie jakością.
  • Field of activity: Zarządzanie środowiskiem.
  • Field of activity: Zarządzanie.
  • Associated group: Uniwersytet Gdański. Wydział Zarządzania.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2004010909

  • VIAF ID: 162403764
Malinowska, Ewa
  • Field of activity: Zarządzanie jakością.
  • Field of activity: Bezpieczeństwo żywności.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zarządzanie przedsiębiorstwem.
  • Field of activity: Towary.
  • Associated group: Uniwersytet Gdański.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 94300735

  • VIAF ID: 5533163997958102140001
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878

  • Occupation: Ekonomistki.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 02102071

Difin.