Zawartość i jakość białka w ziarnie jęczmienia jarego w aspekcie jego wartości żywieniowej : synteza badań przeprowadzonych w latach 1981-1989 (PR-4. K-5, U-3) / Michał Płoszyński [et al.].
Material type:
TextSeries: S - Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa ; 68Publication details: Puławy : Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa, 1989.Description: 44 s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 161707 (Browse shelf(Opens below)) | S 68 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000120107 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 42-44.
