Ćwiczenia z kierunkowej technologii żywności : technologia mięsa i jaj / [oprac. Andrzej Tyburcy et al. ; red. nauk.: Jan Mroczek].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8300030298
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142931 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000001975 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 142922 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000001930 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Skrypt jest przeznaczony dla studentów Wydziału Technologii Żywności SGGW oraz innych uczelni rolniczych.