Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia wędzenia żywności / pod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Powszechne Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2012.Description: 425, [3] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788309010906
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 23 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000127172
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 153728 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000123439
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sh 02 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000127079
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0102478 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000127080
Total holds: 0

Bibliogr. s. 412-419. Indeks.