Technologia wędzenia żywności / pod red. Edwarda Kołakowskiego ; [aut.: Jerzy Balejko et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788309010906
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 23 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000127172 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 153728 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000123439 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 02 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000127079 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0102478 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000127080 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 412-419. Indeks.