Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Uwarunkowania genetyczne zawartości tłuszczu śródmięśniowego oraz jego przydatność w diagnozowaniu jakości mięsa wieprzowego / Katarzyna Antosik ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Rozprawa Naukowa - Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ; nr 128Szczegóły wydania: Siedlce : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2014.Opis: 175, [1] s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500625 II (128) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000132072
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 147-172.

Streszcz. ang.