Baner ze zdjęciem biblioteki

Uwarunkowania genetyczne zawartości tłuszczu śródmięśniowego oraz jego przydatność w diagnozowaniu jakości mięsa wieprzowego / Katarzyna Antosik ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawa Naukowa - Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ; nr 128Publication details: Siedlce : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2014.Description: 175, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500625 II (128) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000132072
Total holds: 0

Bibliogr. s. 147-172.

Streszcz. ang.