Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700134
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103853 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000129918 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0103854 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Available | 1000129919 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154748 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133049 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154747 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133050 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mb 45 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133051 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 280-282.