Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: [Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności], 2014.Description: 282 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393700134
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0103853 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000129918
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0103854 (Browse shelf(Opens below)) 5 Available 1000129919
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154748 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133049
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154747 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133050
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 45 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133051
Total holds: 0

Bibliogr. s. 280-282.