Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym : podstawowe zagadnienia / Adam Olszewski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo WNT, 2014.Description: 96, [3] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379261727
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sb 12 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000133519
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mb 43 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000133388
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154913 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133346
Total holds: 0

Bibliogr. s. [99].

Dla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka.