Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Smak w analizie sensorycznej / Agnieszka Skolik ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.Description: 111, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374175524
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 61 (Browse shelf(Opens below)) 4 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158612
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107479 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000158611
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 39 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000130416
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154924 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133358
Total holds: 0

Bibliogr. s. 107-110.

Streszcz. ang.

Skolik, Agnieszka.
  • Field of activity: Biochemia.
  • Field of activity: Chemia bioorganiczna.
  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2009061536

  • Associated group: Uniwersytet Ekonomiczny (Poznań). Katedra Przyrodniczych Podstaw Jakości.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2016064734

  • VIAF ID: 249694597