Smak w analizie sensorycznej / Agnieszka Skolik ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788374175524
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 61 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000158612 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0107479 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000158611 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 39 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130416 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154924 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133358 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 107-110.
Streszcz. ang.