Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, 2013.Description: 182 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788323129400
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104227 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000130702
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155014 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000130496
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 34 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000130452
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Skrypt przeznaczony dla studentów studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności.

Szłyk, Edward
  • Field of activity: Chemia.
  • VIAF ID: 163598876
  • Occupation: Chemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339