Mleczarstwo : technika i technologia / [pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393580903
- Tyt. oryg.: Dairy processing handbook
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mw 44 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145608 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mw 43 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000145609 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Si 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000133548 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Oprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak.
Bibliogr. s. 441-442.