Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Studja nad kwasowością masła. 2, Nowa metoda oznaczania kwasowości plazmy masła i jej wartość w zestawieniu z metodami dawnemi = Studies on the Acidity of Butter. 2, A new method of Testing Butter for the Acidity of Plasma and its value as compared with the previous methods / Eugenjusz Pijanowski.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ; nr 22Szczegóły wydania: Warszawa : [s.n.], 1936 Opis: [6], 16 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Studia nad kwasowością masła
  • Nowa metoda oznaczania kwasowości plazmy masła i jej wartość w zestawieniu z metodami dawnemi
  • Studies on the Acidity of Butter
  • New method of Testing Butter for the Acidity of Plasma and its value as compared with the previous methods
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167149 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000140014
Liczba zamówień: 0

Na s. tyt. nazwa serii również w jęz. fr.

Odb.: Rocznik Nauk Rolniczych i Leśnych. T. 36, z. 2 (1936).

Numeracja s. także S. [189]-204.

Bibliogr. s. 14.

BNPol online

Streszcz. ang.