Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : [podręcznik]. Cz. 3 / Krystyna Flis, Aleksandra Procner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2013.Edition: Wyd. 15Description: 254, [2] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302041655
  • 9788302031700
NUKAT: xx002967354Inne nry kontrolne: (OCoLC)864869548 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 50/3 (Browse shelf(Opens below)) 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136253
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 09/3 (Browse shelf(Opens below)) 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134210
Total holds: 0

Bibliogr. s. [256].