Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : [podręcznik]. Cz. 3 / Krystyna Flis, Aleksandra Procner.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2013.Edition: Wyd. 15Description: 254, [2] s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302041655
- 9788302031700
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 50/3 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136253 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 09/3 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134210 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. [256].
