Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788371607738
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 40 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136971 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 051 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136641 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 187. Indeks.