XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenie doniesień / Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, Politechnika Gdańska, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, Morski Instytut Rybacki, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Oddział w Gdańsku ; [kom. nauk. Bronisław Drozdowski et al.].
Material type:
TextPublication details: Gdańsk : PG, cop. 1997.Description: 315, [6] s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390649055
- Sesja Naukowa "Postepy w technologii i chemii żywności", 28
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 24 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136645 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155649 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000136652 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Indeks.
