Food texture and rheology / edited by P. Sherman.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 0126399603
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 98918 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WL | Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. | 1000135297 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn WL Close shelf browser (Hides shelf browser)
98915 II Bacteria and mineral cycling / | 98916 II Root-knot nematodes (Meloidogyne species) : systemattics, biology and control / | 98917 II Secretory tissues in plants / | 98918 II Food texture and rheology / | 98919 II Reitlehre / | 98921 II Pest control strategies / | 98923 II Biologielaborant : Lehrbuch für die sozialistische Berufsausbildung / |
Bibliogr. przy rozdz.