Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Dobra praktyka wytwarzania żywności chłodzonej : wytyczne / Stowarzyszenie Żywności Chłodzonej ; [tł. Małgorzata Wiśniewska, Jan Zalewski].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Agencja Informacji Wydawniczych IPS, 1999.Description: 79 k. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8390836955
Other title:
  • Tyt. oryg.: Guidelines for good hygienic practice in the manufacture of chilled food
Subject(s):

Karty w obrębie nr 33-54 zadrukowane dwustronnie.

Wiśniewska, Małgorzata
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 161417417
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534

Zalewski, Jan
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 311203953
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534