Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej / Małgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2013.Description: 247, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302140778
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 35 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139669
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 21 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000139616
Total holds: 0

Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wyd.

Bibliogr. s. 245-247.