Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych : podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej / Małgorzata Konarzewska, Ewa Hanna Lada, Barbara Zielonka.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302140778
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 35 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139669 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 21 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000139616 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wyd.
Bibliogr. s. 245-247.