Pracownia gastronomiczna : kwalifikacja T. 6 : sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / Anna Kmiołek-Gizara.
Material type:
TextSeries: Praktyczna Nauka ZawoduPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Description: 248 s. : il. kolor. ; 29 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302149757
- Sporządzanie potraw i napojów : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 180694 III (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000139205 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 19 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139219 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na okł. i s. tyt.: Nowa podstawa programowa.
Bibliogr. s. 348.
