Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności : systemy, metody, narzędzia / Piotr Grudowski, Maria Szpakowska, Elwira Brodnicka, Ewa Marjańska, Zbigniew Celmerowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Difin, 2016.Description: 198 s. : il. ; 23 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788380850040
Subject(s): Online resources:

Bibliogr. s. 185-190.

Dla przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania: inżynierskiego, produkcją i jakością oraz towaroznawstwa.

Szpakowska, Maria Jolanta.
  • Field of activity: Chemia.
  • Field of activity: Ekologia.
  • Field of activity: Towary.
  • VIAF ID: 311810245
  • Occupation: Chemicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96011339

Brodnicka, Elwira.
  • Field of activity: Towary.
  • VIAF ID: 315229528
Marjańska, Ewa.
Difin.