Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw / Ryszard Zadernowski, Jan Oszmiański.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8386497009
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140879 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000045467 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mr 16 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000045433 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz.
Indeks.
Dla studentów studiów stacjonarnych i zaocznych Wydz. Technologii Żywności.