Frytkownice elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Wymagania i badania PN-84/A-55540 / Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
Material type:
TextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", 1984.Description: 6 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-84/A-55540
- Nr ujednolicony: PN-A-55540:1984
- Commercial electric deep fat fryers. Requirements and testing [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3796 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140352 | |
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3794 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140269 |
Total holds: 0
Grupa katalogowa 0478.
Ustanowiona 26 czerwca 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 stycznia 1985 r. ; Zamiast BN-77/2563-03.
