Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 / [Barbara Idziak] ; SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-85/8151-34
- Nr ujednolicony: BN-8151-34:1985
- Dostępny również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3909 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000138368 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Grupa katalogowa 1211.
Na nagł.: Norma branżowa.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Ustanowiona 25 maja 1985 r. jako norma obowiązujaca od 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8151-34.
Ustanowiona 25 maja 1985 r. jako norma obowiązujaca od 1 stycznia 1986 r. ; Zastępuje BN-72/8151-34.