Wyroby garmażeryjne kulinarne- Wymagania PN-A-82013 = Ready-to-serve culinary products - Requirements = Produits culinaires - Conditions = Kulinarnye izdeliâ - Trebovaniâ / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371903006
- Ready-to-serve culinary products - Requirements
- Produits culinaires - Conditions
- Kulinarnye izdeliâ - Trebovaniâ
- PN-A-82013
- Numer ujednolicony: PN-A-82013:1996
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5218 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141107 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.040, SKN 1211.
Opis według okładki.
Zamiast BN-89/8157-02, BN-83/8159-01, BN-83/8159-02, BN-83/8159-03, BN-86/8159-08, BN-83/8159-09 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 30 grudnia 1996 r.
Zamiast BN-89/8157-02, BN-83/8159-01, BN-83/8159-02, BN-83/8159-03, BN-86/8159-08, BN-83/8159-09 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 30 grudnia 1996 r.