Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 8323607060
- PN-A-82055-11
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-11:1997
- Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Detection and determination of most probable number of Escherichia coli [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5452 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141337 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Grupa katalogowa: ICS 07.100.30, 67.120.10 ; SKN 1219.
Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.
Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.