Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli PN-A-82055-11 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 8323607060
Other title:
  • PN-A-82055-11
  • Nr ujednolicony: PN-A-82055-11:1997
  • Wykrywanie obecności i oznaczanie najbardziej pradopodobnej liczby bakterii Escherichia coli
  • Meat and meat products - Microbiological examinations - Detection and determination of most probable number of Escherichia coli [Other title]
Subject(s):

Grupa katalogowa: ICS 07.100.30, 67.120.10 ; SKN 1219.

Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.

Ustanowiona 28 listopada 1997 r. ; Zamiast: PN-83/A-82054 p.2.7.3.

Polska.