Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza żywności - Oznaczanie benzo[a]pirenu, benz[a]antracenu, chryzenu i benzo[b]fluorantenu w artykułach żywnościowych metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (GC-MS) PN-EN 16619 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2017.Description: 2, 36 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788327572301
Other title:
  • PN-EN 16619:2015-06
  • Nr ujednolicony: PN-EN 16619:2015-06
  • Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) [Other title]
Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7984 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144283
Total holds: 0

ICS 67.050.

Bibliogr. s. 36.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Polska.