Wyroby piekarskie - Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie PN-A-74111 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323611300
- Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie
- Bakery product - Product made of dough steamed in a sodium hydrante solution or water [Inny tytuł]
- PN-A-74111
- Nr ujednolicony: PN-A-74111: 1998
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5584 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144318 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 67.060.
Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.