Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wyroby piekarskie - Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie PN-A-74111 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998.Opis: 4 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323611300
Inny tytuł:
  • Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie
  • Bakery product - Product made of dough steamed in a sodium hydrante solution or water [Inny tytuł]
  • PN-A-74111
  • Nr ujednolicony: PN-A-74111: 1998
Tematy:

ICS 67.060.

Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.

Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.

Polska.
Polska.