Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych / Józef Gorzelany, Mariusz Rudy.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016.Opis: 166 s. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379963911
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106239 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Wypożyczono 04.06.2025 1000144701
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 42 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144623
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000144603
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156973 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000144541
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. przy rozdz.