Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych / Józef Gorzelany, Mariusz Rudy.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379963911
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106239 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Wypożyczono | 04.06.2025 | 1000144701 | ||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 42 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144623 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 37 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000144603 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 156973 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000144541 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia Główna Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. przy rozdz.