Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych / Józef Gorzelany, Mariusz Rudy.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016.Description: 166 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379963911
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106239 (Browse shelf(Opens below)) 1 Checked out 04.06.2025 1000144701
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 42 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144623
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 37 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000144603
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156973 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000144541
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.