Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / [pod redakcją: Mariusza Witczaka, Adama Florkiewicza, Teresy Witczak] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski ; Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 2Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, cop. 2016.Description: 133 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700196
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 074/2 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142276 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157123 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000144899 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.
Streszcz. ang.
