Wyroby i półprodukty cukiernicze - Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur PN-A-88035 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323610282
- PN-A-88035
- Confectionery artikles - Determination of viscosity and yield value of chocolate masses [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-88035:1998
- Oznaczanie lepkości i granicy płynięcia mas czekoladowych i kuwertur
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5700 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144983 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.180.10; 67.140.30.
Zamiast BN-79/8090-07 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 2 stycznia 1998 r.
Zamiast BN-79/8090-07 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN 2 stycznia 1998 r.