Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu PN-ISO 5530-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371794177
- PN-ISO 5530-1
- Nr ujednolicony: PN-ISO 5530-1:1999
- Fizyczne właściwości ciasta
- Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu
- Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph [Other title]
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.060.
Niniejsza norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 5530-1:1997.
Bibliogr. s. 16.
Ustanowiona 6 sierpnia 1999 r.
Ustanowiona 6 sierpnia 1999 r.