Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie liczby bakterii z rodzaju Pseudomonas PN-ISO 13720 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-ISO 13720
- Nr ujednolicony: PN-ISO 13720:1999
- Oznaczanie liczby bakterii z rodzaju Pseudomonas
- Meat and meat products - Enumeration of Pseudomonas spp [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5891 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142020 |
ICS 07.100.30, 67.120.10.
Bibliogr. s. 11.
Ustanowiona 7 stycznia 1999 r. ; Zamiast: PN-A-82054:1983 (PN-83/A-82054).
