Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia) PN-ISO 6321 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373300961
- Nr ujednolicony: PN-ISO 6321:2000
- Oznaczanie punktu topnienia w kapilarze otwartej (punkt płynięcia)
- Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes (slip point) [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6253 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142107 |
Total holds: 0
ICS 67.200.10.
Ustanowiona 31 października 2000 r. ; Zamiast: PN-60/A-86919.
