Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Oznaczanie lepkości mąki - Metoda z zastosowaniem amylografu PN-ISO 7973 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373406344
- Nr ujednolicony: PN-ISO 7973:2001
- Oznaczanie lepkości mąki
- Metoda z zastosowaniem amylografu
- Cereals and cereal products - Determination of viscosity of flour - Method using an amylograph [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6413 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142159 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.060.
Bibliogr. s. 11.
Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.
Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.
