Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ziarno zbóż i przetwory zbożowe - Oznaczanie lepkości mąki - Metoda z zastosowaniem amylografu PN-ISO 7973 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2001.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373406344
NUKAT: xx004119059Inne nry kontrolne: (OCoLC)1423933833 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 7973:2001
  • Oznaczanie lepkości mąki
  • Metoda z zastosowaniem amylografu
  • Cereals and cereal products - Determination of viscosity of flour - Method using an amylograph [Other title]
Subject(s):

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 11.

Zatwierdzona 23 kwietnia 2001 r.

Tłumaczenie normy ISO 7973:1992.